Njoftime
  • Sot në Objektin Qendrorë të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Drejtorit të AKI-së z. Petrit AJETI dhe Ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika GËRVALLA- SCHWARZ.

    Ky Memorandum arrihet me qëllim të avancimit dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të dy institucioneve, për të mbështetur njëra tjetrën në përmbushjen e mandatit kushtetues dhe ligjor.

    Prishtinë, 27/05/2022

Të drejtat e rezervuara © A K I