• Imagen
  • Imagen
  • Imagen
AGJENCIA E KOSOVËS PËR INTELIGJENCË

  • Portfolio
 

MIRË SE VINI


Agjencia e Kosovës për Inteligjencë (AKI), është agjenci për siguri dhe inteligjencë.

AKI mbledh, analizon dhe shpërndan produkte inteligjente në mënyrë të shpejtë, të ligjshme dhe të përgjegjshme tek Presidenti, Kryeministri dhe Institucionet tjera kompetente.
 

AKI qeveriset në bazë të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Ligjit nr. 03/L-063 për Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë dhe të gjitha ligjet tjera në fuqi në Kosovë.

Të drejtat e rezervuara © A K I