Njoftime
 • Njoftim (22.11.2023) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (19.09.2023) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Komunikatë për media (16.04.2023) 

  Reagim ndaj shkrimit në paparaci.com ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (03.02.2023) 

  KONKURS - Për punonjës/e të AKI ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (03.10.2022) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (27.05.2022) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (23.05.2022) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (10.02.2022) 

  Vizitë nga Komisioni për Siguri Kombëtare të Kuvendit të Shqipërisë ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (04.11.2021) 

  Punonjës të AKI-së dhuruan gjak... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (21.10.2021) 

  Njoftim ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (18.06.2021) 

  AKI dhe Thesari i Kosovës nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (18.06.2021) 

  AKI dhe IPK nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (28.05.2020) 

  AKI dhe FSK nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (19.02.2020) 

  Me rastin e shënimit të 12 vjetorit të Pavarësisë dhe 11 vjetorit të themelimit të AKI ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (04.02.2019) 

  Pjesëtarë e AKI-së dhuruan gjak... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................
 • Njoftim (01.02.2019) 

  10-vjetori i themelimit të AKI-së ... (më shumë)

  ...........................................................................................................................................................................

  Njoftim (27.04.2018) 

  Vazhdim konkursi - Për punonjës/e të AKI ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim (01.03.2018) 

  KONKURS - Për punonjës/e të AKI ... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Komunikatë për media (15.03.2017) 

  Agjencia e Kosovës për Inteligjencë, duke marrë parasysh rrethanat që janë krijuar me ngjarjen e fundit... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim për shtyp (09.03.2016) 

  Presidentja JAHJAGA vizitoi Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Njoftim për shtyp (01.09.2015) 

  Njoftojmë opinion publik, se Drejtori i AKI z. Agron Selimaj, pas konsultimit me Kryeministrin e Republikës se Kosovës z. Isa Mustafa, ka lëshuar ne qarkullim Kartelat e Identifikimit për te gjithë punonjësit e AKI... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Komunikatë për media (22.04.2015) 

  Më datën 22.04.2015, e përditshmja “Koha Ditore” ka publikuar një artikull ku ndër të tjera është shkruar se dy zyrtarë të AKI-së janë arrestuar në Turqi, në Tetorin e vitit të kaluar... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Deklaratë për shtyp (01.04.2015) 

  Me datën 31.03.2015, rreth orës 18, ne aksin rrugor Prishtinë – Pejë, shtetasi B.H i lindur me 24.02.1985 është ndaluar nga Njësia e Trafikut te Policisë se Kosovës, për shkak te tejkalimit te shpejtësisë prej 107 km/h, ne vendbanim te lejuar ne 50 km/h. Personi i lartcekur për ti ikur dënimit... (më shumë)

  ..........................................................................................................................................................................................................................

  Publikimi i web-faqës së AKI (27.03.2015) 

  Pas dedikimit dhe punës se palodhshme te punonjësve te AKI, ne zyrtarisht ju njoftojmë për lëshimin ne punë te faqes se internetit te Agjencisë se Kosovës për Inteligjencë. Adresa jonë është ... (më shumë)

Të drejtat e rezervuara © A K I