Njoftime
  • Punonjës të AKI-së dhuruan gjak

    Në Objektin Qendror të AKI, në kuadër të aktiviteteve humanitare dhe në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut (QKTGJK), punonjës të AKI dhuruan gjak.

    AKI, vazhdon traditën humanitare për dhurimin e gjakut.

    AKI, me këtë rast falënderon për bashkëpunim Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut (QKTGJK).

    Prishtinë, 04/11/2021

Të drejtat e rezervuara © A K I