Njoftime
  • AKI dhe IPK nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi


    Sot në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI z. Petrit AJETI dhe Kryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës Kushtrim HODAJ, kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet AKI dhe IPK.

    Ky Memorandum arrihet me qëllim të avancimit dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të dy institucioneve, për të mbështetur njëra tjetrën në përmbushjen e mandatit të tyre kushtetues dhe ligjor.


    Prishtinë, 28/05/2020

     

Të drejtat e rezervuara © A K I