Njoftime
  • Njoftim për shtyp

    Njoftojmë opinion publik, se Drejtori i AKI z. Agron Selimaj, pas konsultimit me Kryeministrin e Republikës se Kosovës z. Isa Mustafa, ka lëshuar ne qarkullim Kartelat e Identifikimit për te gjithë punonjësit e AKI. Pajisja e punonjësve te AKI me Kartelat e Identifikimit paraqet formën me te sigurt te bashkëpunimit mes AKI, institucioneve relevante dhe qytetarëve te Republikës se Kosovës.

    Çdo keqpërdorim i Kartelave te Identifikimit te AKI është e ndëshkueshme sipas legjislacionit relevant. Andaj, ne raste te tilla, ftojmë te gjithë qytetaret te lajmërojnë veprimet e kundërligjshme ne nr. e tel: 038/260-250 apo ne info@aki-rks.org

    Ju falënderojmë për bashkëpunimin tuaj.

     

Të drejtat e rezervuara © A K I