Njoftime
  • Presidentja JAHJAGA dekoron AKI-në me Medaljen Presidenciale të Meritave

    Presidentja e Republikës së Kosovës znj. Atifete Jahjaga vizitoi Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë.

    Presidentja u njoftua nga Drejtori i AKI-së për punë gjatë vitit që lam pas dhe sfidat e sigurisë në përgjithësi. Presidentja lartësoi rolin që ka Agjencia e Kosovës për Inteligjencë sipas Kushtetutës dhe Ligjit në sigurinë e vendit dhe shprehu mirënjohje për kontributin e dhënë në ruajtjen dhe mbrojtjen e sigurisë kombëtare

     

Të drejtat e rezervuara © A K I