Njoftime
  • AKI dhe APK nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

    Sot në Objektin Qendror të AKI, u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit në mes të z. Petrit Ajeti, Drejtor i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë dhe z. Yll Buleshkaj Drejtor i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit.

    Ky memorandum, do të ndihmoj në avancimin e bashkëpunimit në fushën e mbrojtjes së Informacionit të Klasifikuar, si dhe në avancimin e bashkëpunimit në mes të dy Institucioneve për implementimin e përgjegjësive kushtetuese dhe Ligjore.

    Prishtinë, 28/03/2024

Të drejtat e rezervuara © A K I