Njoftime
  • AKI dhe SHKK nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

    Sot, në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI z. Petrit AJETI dhe Zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës z. Sami GASHI, kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet AKI dhe SHKK.

    Ky memorandum arrihet me qëllim të avancimit dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të dy institucioneve përkatëse brenda fushëveprimit të tyre ligjor.

    Prishtinë, 03/10/2022

Të drejtat e rezervuara © A K I