Njoftime
  • AKI dhe AMIK nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

    Sot, në Objektin Qëndror të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI z. Petrit AJETI dhe Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar z. Emin HOXHA, kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet AKI dhe AMIK.
     

    Ky memorandum nënshkruhet me qëllim të ofrimit të ndihmës profesionale për funksionalizim sa më të shpejt të AMIK.

    Prishtinë, 19/09/2023

Të drejtat e rezervuara © A K I