Njoftime
 • Njoftim

  Pas dedikimit dhe punës së palodhshme të punonjësve të AKI-së, zyrtarisht ju njoftojmë për lëshimin në punë të faqes së internetit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë.

  Adresa jonë është www.aki-rks.org.

  Qëllimi ynë është që t'ua ofrojmë mënyrën më të lehtë të komunikimit me institucionin tonë.

  Ju do të keni informata të nevojshme dhe relevante nga ne

  Për çdo koment, pyetje apo sugjerim ju lutemi na kontaktoni në: info@aki-rks.org

   

Të drejtat e rezervuara © A K I