Njoftime
  • AKI dhe Thesari i Kosovës nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi


    Sot në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI z. Petrit AJETI dhe Drejtori i Thesarit te Kosovës z. Ahmet ISMAILI, kanë nënshkruar Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet AKI dhe Thesarit te Kosovës.

    Ky Memorandum arrihet me qëllim të avancimit dhe thellimit të bashkëpunimit në mes të dy institucioneve , për të mbështetur njëra tjetrën në përmbushjen e mandatit të tyre kushtetues dhe ligjor.

    Prishtinë, 18/06/2021

     

Të drejtat e rezervuara © A K I