Njoftime
 • AKI dhe FSK nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi


  Sot në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Drejtori i AKI, z. Kreshnik Gashi dhe Komandanti i FSK gjenerallejtënant z. Rrahman RAMA kanë nënshkruar Memorandumin e bashkëpunimit ndërmjet FSK-së dhe AKI-së.

  Ky Memorandum përbën avancim dhe thellim të bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve përkatëse brenda fushëveprimit të tyre kushtetues dhe ligjor.


  Bashkëpunimi i përcaktuar me këtë memorandum përfshinë aspekte të fushës së sigurisë, gjegjësisht shkëmbimin e informacioneve për kërcënimet dhe rreziqet ndaj vendit tonë, si dhe rritë mbështetjen e ndërsjellë në fushat me interes të përbashkët në shërbim të sigurisë kombëtare dhe më gjerë.

  Prishtinë, 28/05/2020

   

Të drejtat e rezervuara © A K I